Skip to main content

Da er det seg slutt for et spesielt år. 2021 kan man trygt si var et spesielt år for oss alle. Covid 19 har preget oss. Det har vært utfordrende for hele Norges befolkning. Og mange negative historier der ute. La oss alle ønske oss et 2022 fylt av positive historier og glede.

For å oppsummere året for oss i AKTO Eiendom, er det mye som skal sies. Først å fremst må jeg si at jeg er imponert over hva vi har fått til. Våre ansatte har alle skjønt min filosofi om «familie». Det å jobbe sammen, «alle er vi, og vi er alle» Noen har sluttet, og mange har kommet til. Alt jeg vil si om dette er: Spenn setebelte, det blir mer trøkk i 2022. Til alle våre kunder sier jeg ydmykt takk for tilliten.

Vi har splittet opp vår drift i flere selskaper. AKTO eiendom, AKTO prosjekt og AKTO økonomi.

AKTO eiendom består i skrivende stund av forvaltningen for 107 bygg. Dette strekker seg fra Sandefjord til Hafjell, med hoved andelen i OSLO. Vi vokser i en rasende fart. Dette er pga våre utrolig flinke ansatte, som alle har sin rolle i dette. Det at vi alltid stiller opp, uansett når. Og ikke minst den høye kompetansen som vi besitter, i alle ledd. Den tillitten våre kunder gir, er kun pga av dere i AKTO. Vi har ila 2021 fått mange nye kollegaer, og mange nye oppdrag. Vi ser frem mot de nye kundene som møter oss i starten av 2022.

Vi har også i 2021 innført Properate i mange av våre bygg. Kort fortalt er dette et system for teknisk drift av bygget, uten å invistere i masse nye sensorer. Ta kontakt hvis dere som leser dette ønsker  vite noe om Properate. Jeg gleder meg til å se hva vi klarer i 2022.

AKTO Prosjekt har ila 2021 vært med på mange prosjekt, enten som Byggherre reprensentant, entrepinør, eller bare rådgiver. Her skal nevnes: ANNIES Pølsemakeri, Paradis Gelateria, SUMO Bispevika, I Baren, Villa Paradiso, Helsebolig i Munthes gate 33, Holzweiler, Dapper, Me and More, E-sport i bispevika. For å nevne noen. Og med en omsetning på nærmere 60 mill i AKTO prosjekt, må jeg si at jeg er stolt, meget stolt. Må ydmyk takke for tilliten.

AKTO Økonomi er en nysatsning i AKTO Eiendom, her har vi fått autorisasjon, og vll i 2022 ta fatt bygging av selskap.

Til slutt vil jeg takke alle våre samarbeidspartnere for 2021. Og ikke minst alle våre kunder. Vi gleder oss alle til 2022.