Skip to main content

Vi i AKTO Eiendomskonsult AS ønsker å takke for tilliten vi fikk med å bistå Geia Food AS med en oppgradering og utvidelse av sine lokaler i Ole Deviks vei 6A.

Vi hadde en kort frist på å utføre selve jobben etter sluttføring av forhandlinger og løsninger med interiørarkitekt og Malling & Co. AKTO stilte etter det med prosjektleder i denne prosessen og gikk i gang med befaringer med kvalifiserte entreprenører som kunne påta seg denne jobben.

Vi fikk en god dialog med Geia Food fra første stund og løste utfordringer fortløpende. Da tidsplanen var kort fra oppstart til ferdigstillelse, og det var jul og nyttårshelg imellom, organiserte vi at de flyttet ut til et ledig lokale for å kunne drifte sitt firma videre. Det gjorde at valgt entreprenør Byggmester Neteland kunne jobbe mer effektivt med sine underentreprenører og oppgradere og utvide lokaler uten å måtte ta hensyn til at leietager skulle være til stede og flyttes rundt.

Det dukket opp utfordringer med blant annet et valgt gulvbelegg som hadde gått ut av produksjonen, men det løste vi med godt samarbeid med leietagere og leverandør. Etter befaring med leietager og entreprenør, ble byggmester Neteland ferdig til avtalt tid. AKTO Eiendomskonsult AS stilte opp med mannskap og fikk flyttet inn det meste av møbler og utstyr slik at Geia Food AS kunne være i normal drift og ønske sine nye ansatte og gjester til oppgraderte, lyse, lekre lokaler med fraiche farger på vegg og gulv.

AKTO Eiendomskonsult AS vil takke for tilliten Geia food AS har vist oss. Vi vil også rette en stor takk til Byggmester Neteland med sine ressurser på flere fagområder og til Torshov elektro for å ha levert ferdige, oppgraderte og tidsriktige lokaler til rett tid selv med veldig kort frist.