Skip to main content

Geia food i Ole Deviks vei 6A ønsket å utvide sine lokaler da de ekspanderte og økte i antall ansatte. Lokalene deres på originalt 400 m2 ble pusset opp i samarbeid fra oss i perioden 2019-2020 og Geia ønsket videre samarbeid i utvidelsen. Den nye delen som skulle pusses opp var på 400m2 totalt så Geia har nå fått 800m2 med oppdaterte lokaler som er tilpasset deres bruk. Leietager har vært med hele tiden på utførende og kom med ønsker underveis.

Det ble total rivning av tilstøtende lokaler som ble klargjort helt ned til betongen. Det er blitt flytesparklet over hele lokalet. Det er blitt lagt nytt gulvbelegg over hele fordelt på tepper og vinyl. Det har blitt oppdatert ny elektro over hele lokalet. De har fått malt opp vegger etter egne fargeønsker. Det har også blitt etablert ny dusj og garderobe. Utvidelse av kjøkken og spiseområdet, de har fått er stort møterom med god plass.

Det gamle ventilasjons anlegget har blitt erstattet med ett nytt og i tillegg har det blitt etablert fancoiler i de store kontorlandskapene. Vi har også oppgradert toaletter med nytt porselen og fliser på vegg. I tillegg så har vi oppgradert trappeløpet med nye fliser på gulv, malt opp vegger og ny himling og belysning. Vi fant også en heissjakt som ikke hadde vært i bruk før som vi kunne etablere en ny heis. Og til slutt så har vi byttet ut hoveddøren til trappeløpet og en ny dør inn til leietager.

Det har blitt riktig så tidsriktig i lokalene som de har fått pusset opp og de er storfornøyde med hvordan det har blitt.

Byggmester Neteland har vært totalentreprenør for dette prosjektet.
Elektro arbeidet er blitt utført av Granitor.
VVS arbeidet utført av Nordre aker rør AS
Ventilasjon av Energima AS
Etablering og innsetting av Heis av KONE AS

Vi har hatt en veldig god dialog med Geia food hele veien under dette prosjektet og de har vært imøtekommende på alle måter under hele prosessen. Tror også de synes det stas med heis, så de slipper og bære sine vareprøver opp 3 etasjer.

Vi vil takke Geia Food AS ved Jan Kåre Midthjell og Silje Syversen Løken for oppdraget.