Skip to main content

Søndag 1.advent var det klart for julegrantenning i Gartnerkvartalet.

Barn og voksne møtte blide og fornøyde opp for å se på julegrantenningen. De minste ventet ekstra spent på nissen som skulle komme på besøk. Med rungende Ho-Ho-Ho kom Julenissen med godteriposer og reflekser til alle barna.

Julegrantenning markerer starten på julehøytiden og er et koselig samlingspunkt for beboere i Gartnerkvartalet. AKTO satte opp juletreet og stilte med vår prominente vaktmester Kjell Rune som nisse! (Det er altså ikke en ting AKTO ikke kan hjelpe oss med!) Nissen delte ut rundt 80 godteposer til barn fra kvartalet. Både voksne og barn var strålende fornøyd med arrangementet og alle gleder seg allerede til neste år

- Styreleder Utomhus Gartnerkvartalet

Dette var en kjempe suksess som garantert blir en ny tradisjon i Gartnerkvartalet.

AKTO og Julenissen ønsker å takke dere for en flott kveld!